30 Eylül 2010 Perşembe

İSRAİL “GOOGLE” SİLAHIYLA TÜRKİYEYİ VURUYOR

Google’nin kurucuları Sergey Brin ile LarryPage Yahudi asıllı internet girişimcileridir.
   -Google logosunu çizen Yahudi asıllı Ruth Kedar’dır.
   -Google’nin satın aldığı Youtube vasıtası ile Türkiye’nin tarihi değerlerine acımasızca saldıralar gerçekleştirilmiştir. Türkiye’de mahkeme kararları olmasına rağmen yayın servisine devam eden Youtube’nin davranışları illegal yollardan  Türkiye’de kaos ve çatışma ortamı yaratmaktadır.
    -Marmara Gemisinin DoğuAkdeniz’de İsrail saldırısına uğramasından sonra Google ve Youtube dünya genelinde Türkiyeyi suçlayan bilgi ve propoganda karartması çalışmalarını yürükmektedir.

    31 Mayıs 2010 günü yaşanan Marmara gemisinin  Doğu -Akdeniz’in  uluslar arası sularında saldırıya uğraması olayından sonra Türkiye ve İsrail arasında karşılıklı suçlamalar ve propoganda savaşı gündeme geldi. İsrail’in gerçekleştirdiği eyleme doğrudan destek veren özelikle ABD’de basını elinde tutan ünlü Yahudiler gözü kapalı olarak Türkiye’yi suçlayan görüşleri dünyaya yaymaya başladılar.
    Ve bu esnada Türkiye’de Bakanlık eliyle Google ve Youtube erişim engelleri gündeme geldi.  Aynı günlerde Youtube’nin Türkiye’deki destek sağlayan servis elemanları ulusal basın ve yayın organlarında Youtube erişime yasağın kaldırılması için kulis çalışmalarında bulundular. Hatta Cumhurbaşkanı Abdullah gül’ün yasağın kalkması ile ilgili sözlerini de kendileri için referans olarak gösterdiler.
    Açıkca bilinen bir gerçek vardı ki Türkiye’nin İsrail’i Marmara gemisi olayından sonra suçlayan girişimlerine dünay genelinde 2bilgi karartması yaparak engelleyen en büyük organizasyon olarak GOOGLE ime sorun yaşanmaya başlandı.

GOOGLE’NİN KURUCULARI “YAHUDİ ASILLI” İNSANLAR

Merkezi ABD’de bulunan Google’nin kurucuları olan Sergey Brin, 1973  Rusya doğumlu Yahudi asılı anne babanın çocuğu olarak 6 yaşının içinde ABD’ye göç etti. Ve bilgisayar teknikleri üzerinde uzmanlaştı. Google’nin diğer kurucusu Larry Page ise 1973 yılında  ABD’de doğmuş Yahudi asıllı bir  bilgisayar girişimcisi.
    Sergey Brin ve Larry Page, 1998 yılında “Google” adında Web sitesi kurarak kısa zamanda  dünyanın en fazla ziyaret edilen arama motoru haline getirmeyi başardılar.  2009 yılı itibariyle Google’nin çalıştırdığı eleman sayısı 20.000’ibulmuş, sermayesi de 163 milyar dolara ulaşmıştı. Sadece 2009 geliri 21 milyar dolar civarında idi.
     Bütün dünyada internet ortamında bilgi araması yapan insanlar öncelikle Google’nin penceresinden giriş yapar hale geldiler. Bilgiye ulaşım kaynakları bir bakıma google tarafından kontrol edilir hale gelmeye başlandı. İlginçtir “GOOGLE” logosunun tespiti yapan kişi de Yahudi asıllı  ABD vatandaşı Ruth Kedar’dır. Kedar, çoğu kez İsrail’e gezi yaparak kendi ülkesinin kültürel ve dini değerlerini gerçekleştirdiği  logolara da yansıtır.
    GOOGLE söçcügünün başında bulunan “G” harfi “1” anlamına gelmektedir. Latince ve İngilizcedeki Tanrı anlamına gelen “God” kelimesinin de başlangıcıdır.”G” harfi felsefi kaynağını Tevrat’tan alan Evrenin ulu mimarı söylemi ile dile getirilen Masonik bir terimdir de.

TÜRKİYE VE İLE GOOĞLE KARŞI KARŞIYA GELDİLER

    Türkiye’de iç karışıklık çıkarmak isteyen at niyetli provokatör insanlar kendi düşüncelerini yansıtan kısa filmlerini Youtube ile servis ederek yayınlamaya başladılar. Atatürk’ü küçük düşürücü bu filmlere Türk mahkemeleri yasak getirmesine rağmen Youtube bunları yayından kaldırmayı kabul etmedi. Türk mahkemelerinin verdiği kararları uygulamayan Youtube’nin bu yaklaşımından dolayı 2008 yılında erişim yasağı getirildi. Ve youtube ile Google, hiç vergi vermeksizin Türkiye’den 30 milyon TL’den fazla para kazandılar.
    En son olarak da İsrail’in türkiyeyekarşı marlmara gemisinden dolayı propoganda savaşına dolaylı destek veren Google ve Youtube Türkiye’nin kara listeye aldığı internet erimiş medyası haline geldi.
    Özetle söylemek gerekirse Google ve onun satın aldığı Youtube İsrail’in Türkiye karşı en güçlü propoganda silahıdır. Ve doğrudan veya dolaylı olarak acımasızca kulanılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder